Luci, daca esti amabil, fa o vizita la sectiunea de prezentari. In rest, iti urez numai pace si prietenie
Un clasament incomplet:
A fost primul meu concurs individual de stationar la altceva decat crap
si a fost excelent!
Au fost 2 sectoare (de la 1 la 12 si de la 13 la 24) si 2 manse. In a doua mansa s-au rupt cateva rubesiene din cauza vantului. Un pescuit destul de dificil, la babusca.
Avand experienta a 2-3 partide de pescuit anterioare, am observat ca in conditii de relativa liniste, intra si caras pe vad. In prima mansa am incercat sa nadesc numai cu cupa, in conditiile in care in stanga si dreapta ploua cu bulgari. In prima ora am mers foarte bine si apoi pestii au migrat in dreapta, pe vadul lui Tibi Rancu si ceva mai putin in stanga, la Notaru
N-am prins nici un caras ... (doar un clenut si evident, bausti). In sectorul II Benzar a castigat cu 4.360 si eu am avut, cu toata nadirea timida 2.5 kg, astfel ca am terminat pe 6.
In a doua mansa, am folosit nada
(am terminat toata nada in 3 ore), am rupt un element de rubi si ne-am luptat cu valurile si vantul ... In conditiile astea, am terminat iar pe 6 si pe total pe 11. Atat am putut ....
bravo tie pt locul ocupat,si eu cunosc tautul si stiu ca e inprevizibil din punct de vedere al pescuitului acuma ii vant si valuri acuma ii linistit si ii oglinda,dar acum sper ca te-ai lamupit si tu ca nu le era usor si ,,lipusasrilor porecliti de tine" sa prinda lipus sau babusca cam 3-4-5 kg sau chiar si 6-7 kg de POPA MIHAI in 3 ore iar ca si colegi PESCARI ar trebui sa ne dam mai degraba sfaturi decat sa radem de alti ,,