M-a tradat irlandezul... dupa antrenamentele lui neobosite , m-a facut sa merg cu vergile scurte , "vanatoare de pesti , langa buruiana din mal..." Când am ajuns pe balta , buruiana p...a.
Si dadeau ai mei cu matchurile la 40m , de asa mai rar...
Insa tot am prins 4 (PATRU !!!) pestisori , cu toata invidia lor. Am pescuit(de fapt am incercat , ca unii se chinuiau sa scufunde o salupa in balta cealalta , plina de buruiana) pe zona de concurs , apropo , trebuie sa scoatem buruiana in 21-22 mai , cine e in zona este bine primit!
Daca mi-ar fi cantarit bulangiul verde pestisorii , aveam si eu 500-600 grame ( s-au cantarit cu cap minciog cu tot
).
Dar am invatat ceva, nu avea incredere in concurenti, mai ales in cei irlandezi , teama , frica ancestrala si noptile nedormite de el , trezindu-se transpirat si ingrozit , l-au facut sa minta , deh , reactie de aparare a organismului...
Si asta dupa ce am mancat de atatea ori din aceeasi conserva...(el manca mai mult întotdeauna...
) Dar cineva de sus il vede , o sa-l faca arbitru/antrenor federal. Si apoi intervenim noi...
Nu o sa mai manance conserve...