alintudose scrie:
Bogdan , lasa-l mai usor , mai moale... Te rugam relaxeaza-te. Ce trebuie facut , se va face.Adica dupa cate vad , s-a inceput deja. Asa ca n-are rost. In plus , eu cred tot ca a fost prea (sau mult prea) credul la toata faza , iar acum trage ponoasele. Fane tot asa a facut si la raposata APS , unde altii trag acum ponoasele in numele lui. Cred ca este timpul sa incheiem momentan acest subiect , pana la aparitia unor elemente cu adevarat noi.
Totodata propun banarea lui fane si a celorlalti fnps-risti , caci ideea este simpla : de cand au aparut pe aici , au organizat si promovat tot felul de actiuni pe acest site , au inceput certurile si tiganiile. Cred ca trebuie sa inceteze.
Deci , daca am propus banarea , Suciu o accepta si trebuie sa-si faca vreme sa puna in practica.
Adi , suriorule tepuit , fa un bine si baneaza-i.Pe toti. Opreste circul. Sa ne vedem de pescuit.Sa aveti o saptamana minunata...
Gata l-am lasat in plata Domnului...mult succes baietilor in instanta.
Cu chestia cu credulul nu prea sunt de acord deoarece dupa ce am vazut pe site-ul lui, cu manarii de astea se ocupa tot timpul si daca era asa corect nu stergea un topic cu totul pt a nu vedea si voi care e treaba cu el.
Vorba aia,, Pisica blanda zgarie rau,, ,chiar si cu fata aia obosita care o are .