alintudose scrie:
Logitax , cum stam cu nivelul apei???
Daca mai ai paletii aia , cred ca ar trebui pusi cate 2 in fiecare stand , vazand prognoza meteo...
Sa speram ca nu va fi nevoie de paleti. Desi poate in unele cazuri, daca nu-mi ajunge balastrul sau nu-mi ramine timp sa-l astern peste tot, sau... s.a.s.m.d. Ramine o idee practica, la nevoie...!
Nivelul apei. Deseara facem prima manevra de umplere. Pina atunci mi-am propus sa fiu gata cu lucrarile pe taluzuri. Am sa incerc sa "salvez" si partea aceea de pista (pe ambele parti am asemenea portiuni), care este prea joasa si probabil vafi inundata, daca nu ridic putin nivelul.
Masinile care aduc balastrul, am sa incerc sa le folosesc, dupa golire, la caratul pamintului pentru umplere.
Oricum,
vad ca va fi necesara si pista nr.3. Numarul de participanti este mai mare de 30 si poate ca voi pierde dinele datotita nivelului apei care in crestere, va inunda (poate) citeva din ele. Pista 3 are o capacitate de aprox. 10 standuri.
Azi noapte a plouat putin, in doua serii. Dar nu a afectat serios programul de azi.
Am nevoie de timp bun. Tineti-mi pumnii ! Cine nu are miinile ocupate, desigur.
Michel D., adm.balti.