George , nu mai inventa modalitati de cum ar trebui sa fie alcatuita echipa nationala , a fost stabilit foarte clar , primii 3 + Zsolt , care este automat si capitanul echipei , iar ceilalti ramine la latitudinea lui Zsolt pe cine se bazeaza , in functie de pescuitul care se face in locatia respectiva . Nu scrie niciunde ca trebuie sa fie in primii 10 , iar faptul ca sunt divizionari A sau B iar nu este un criteriu obligatoriu . Ce- i poti reprosa lui Toni , de exemplu , ca nu a ramas in A , a pierdut intruna din manse la 2;3 g , un punct , acel punct ii garanta locul in A , ca sa nu mai spun ca acelasi lucru i s-a intimplat lui Dragos , care cu acel punct era pe podium. Aceste lucruri sticte , impuse de undeva de la centru , de cineva pe care il doare in cur de echipa nationala a Romaniei (nu-i da niciun ajutor , ba le mai da si-n cap ) , trebuiesc ignorate in totalitate . Vrei sa stii citi concurenti a sunat Zsolt ca sa poata sa incropeasca nationala ? e vorba de bani , de timp , de palcerea de a concura si multe altele. A participa la Mondiale , e altceva decit un concurs intern , este alt nivel , alta anvergura , alta rigoare. Echipa , eu cred ca arata foarte bine , imi pare rau ca Boti nu a acceptat sa mearga , Tudor am inteles ca doar i-a insotit si nu va concura , este bine totdeauna sa ai o rezerva ,sa fie presiune pe lot , altfel , face nu face bine in prima mansa , are garantata si participarea in mansa a doua , insa cu rezerva este o alta problema cind mergi pe banii tai , adica consumi aceeasi bani cu ceilalti , dar stai rezerva , si cum banii nu ne dau afara din casa , cam asa sta situatia . Sa aiba un antrenament cit mai bun , sa traga niste concluzii bune dupa , sa-si faca o strategie pentru concurs ok si sa auzim de bine . Din ce cunosc eu pina acum , vremea este marea problema , temperaturi scazute , max 18 grade , mai si ploua , e asemanator cu ce a fost anul trecut in Cehia , am vorbit si cu Jan van Schendel , pista are peste putin si mic , sectoare inegale , era foarte nemultumit de pista si pescuitul care se face acolo. Baietii sunt de felicitat de acum pentru efortul pe care l-au facut sa mearga la Mondiale . Fire intinse si HAI ROMANIA
|