Colegi! Astazi la sediul AJPS Cluj, s-a intrunit comisia judeteana de competitii ocazie cu care am decis sa va facem urmatoarele propuneri: 1. Concursul de calificari faza judeteana va avea loc in perioada 28-30 aprilie pe lacul Chinteni. Noi, comisia, adica eu din partea Potaissa Turda si Pop Andrei din partea Clujului am vea sa va propunem sa facem un concurs de trei manse in trei zile, cum am avut acu doi ani si a fost f o.k. Voi, participanti la concurs veti decide cate manse vor fi, daca se poate vor fi 3 daca nu ramanem la doua. Noi, avem bunavointa sa organizam in trei manse! Pista de concurs va fi curatata de plante acvatice iar de prins se prinde foarte bine, ne-am convins si noi astazi la fata locului. Urmeaza doar sa discutam cu detinatorii lacului, dar in principiu nu sunt probleme. Nu va fi taxa de participare! Va rugam pe cei doritori sa va exprimati punctul de vedere cu privire la numarul manselor. Referitor la data concursului este singura data libera, urmatoarea ar fi ]n 17-18 Mai, cand calendarul competitional se aglomereaza.
|