iliutza scrie:
va salut!vreau sa imi achizitionez un feeder mediu si pina acum m-am invirtit la modelele aste 3 (Drennan Medium Feeder Combo 11`6ft (3.55m)/ 12`6ft (3,95m, Matrix carpmaster method feeder 12" sau Garbolino G-system 3,60 75gr)daca detine cineva din astea 3 modele il rog sa imi zica ce parere are si daca e multumit !eu vreau mai mult sa il folosesc la crap la method feeder sau momitor.vreau sa ajung la distante medii adica in jur de 80 metri si sa lucreze bine in drill !multumesc astept pareri!
G-System clar !!! daca vizezi distanta aia si acuratete in lansare, mai ales daca vrei sa pescuiesti la crap , amortizare cat cuprinde si mai ales control al pestelui in drill ( este progresiva lanseta).
Foarte bun si Combo-ul de la Drennan , dar nu ofera aceeasi precizie pe distante asa mare , in schimb, daca ai vrea sa pescuiesti si pe curgatoare cu un 60-70gr + nada este mai indicat Drennan. De la Matrix am vazut doar 2 modele acum ceva timp , nu iti pot spune cu exactitate care din ele asa ca nu iti pot oferi detalii despre el.