diaconitapetru scrie:
Cred ca daca ne vedem si discutam putin ai sa intelegi foarte multe......Oare daca comisia de competitii de la Federatie se intalnea la discutii cu comisia de competiti de la AGVPSR(cei care se ocupa direct de organizare)fara mai mari acestor institutii era mult mai bine pentru toti pescarii de competiti....parerea mea.Sa nu crezi ca Fane are viata roz in federatie.....audit,control de la minister,curtea de conturi........un pas gresit si zboara....oare isi permite?
Stimabile, eu stiu cand s-au intalnit cei doi viteji ai pescuitului din Romania, fane balamuc si selaru vanatoru' si mai ca aproape si-au dat mainile!
Norocul nostru ca a fost popescu prea "destept" si in toiul negocierilor a batut cu pumnu' in masa lui selaru
Ca daca iesea asa, nu mai ne bagam noi la concursurile FIPS in veci cu dictatorul, a tot stapanitorul pescuitului din Romania.
Si ce-ai vrea să cred, că dacă se intalneau cei din comisiile de competitii se ajungea la o intelegere? Hai sa fim seriosi Petrica, il cunosc pe popescu de prin 2006 când am si iesit "campion" al defuctei fnpsr (bagata in filament dupa ce-au incasat 200mil vechi).
Federatia va avea un viitor si o perspectiva doar atunci cand va fi condusa democratic, nu cum am fost sunat de federal sa-mi dea mine conducerea FRPS la spinning. Cand i-am zis ca eu nu pot prelua o functie prin numirea ci numai prin alegeri, mi-a zis: - Da tu a cui crezi ca este acesta federatie!