coroiu delia scrie:
Există și probă feminină la această probă?
Cine selecționează loturile naționale și pe ce criterii? Am auzit că s-a înființat și o federație sportivă de pescuit. Sunt și cluburi care se ocupă de această probă sau se organizează individual fără să fi sportiv legitimat?
Mulțumesc.
sarutmana,daca ati fi citit cu atentie ati fi vazut criteriul de selectie a lotului national,de la anul primii 3 clasati iar pe ceilalti 3 o sa-i aleaga capitanul echipei nationale adica eu(asta in cazul in care nu va fi altcineva in locul meu)asta este valabil din 2013,anul acesta la campionatul mondial din belgia va merge echipa campioana AJVPS ENERGOFISH FIR INTINS ARAD,la campionatul mondial de anul viitor va merge echipa campioana in acest an.nu exista proba feminina dar nimeni nu va opreste sa participati cu noi in acest an daca aveti o echipa formata din 5 membri,referitor la federatie da sa infiintat dar pana nu stim negru pe alb ca ea are dreptul sa trimita loturile nationale ca campionatul mondial si sa organizeze campionate nationale nu va pot spune nimic,cert este ca in acest moment Agvps este singura filiala care are acest drept,ce va fi doar al de sus stie.