RAPORT DE EVALUARE , A PARTICIPARII ECHIPEI ROMANIEI DE SENIORI , LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT 2016 , BULGARIA – PLOVDIV
Coordonator lot seniori 2016 : Eugen Biltac Capitan : Zsolt Benzar Componenti lot : Zsolt Benzar ; Dragos Popa ; Sabau Savinel ; Toni Stanciu ; Tudor Octavian ; Zsolty Szilagyi.
Sponsori : HEINEKEN ROMANIA –Sponsor principal GIVADI by Trabucco ENERGOFISH RADUTA LAKE WATSON &CO FISHPRO AVPS TARNAVA DANIEL SINGEORZAN BOGDAN CONSTANTINESCU STEFAN STOICA AVPS TARNAVA – Dl DIR BIRO
O noua participare a echipei Romaniei la un Campionat Mondial , de aceasta data cu un onorabil loc 14 , desi eu cred ca echipa poate mult mai mult si o clasare in primele 10 echipe ar trebui sa fie targetul nostru pe viitor. Am fost placut surprinsi de Bulgaria in totalitatea ei , drumuri bune , curatenie , Plovdiv un oras frumos , primitor , preturi ok , oameni primitori. Canalul pe care s-a pescuit e unul artificial , pista de canotaj ptr loturile Bulgariei, accesul fiind putin greoi. Eu spun ca pina vineri baietii , ajutati de prietenii nostrii Bulgari , Dobromir si Plamen ,care ne-au ajutat extrem de mult cu formula nadei , in care eu personal nu am avut incredere , dar in fiecare zi cite 2 pescari au pescuit cu formula si liniile lor au prins peste , iar vineri la antrenamentul oficial toti au pescuit cu aceeasi formula de nada si a fost ok . Asa cum a spus aici Nutzu , s-a schimbat putin pescuitul prin oprirea apei , insa trebuia continuu sa schimbi ceva ca sa determini pestele sa manince. Nutzu reclama ca nu am avut oameni in spate , dare eu vin si complectez ca pescarii nostrii stiu totul si nu asculta de cei din spate. Noi ne-am axat preponderant pe un pescuit la match cu wagler si sleider , pe rbs nu era foarte productiv , pestii tinta fiind carasul , ciortanul , crapul si cleanul. Baietii s-au ajutat unii pe altii , au muncit mult toata saptamina , tinind cont ca a fost si foarte cald . Au fost si tensiuni , dar e bine cind se termina cu bine . Mi-a placut atitudinea unora dintre ei care s-au batut ptr locul lor in echipa , asta e atitudinea care ne poate duce in primele 10 locuri. In anul viitor trebuie sa schimbam citeva lucruri esentiale , selectia sa nu vina doar in urma unui singur concurs (finala) , vezi Ungaria , 8 etape in urma carora se stabileste campionul. Stiu , veti spune ca nu e timp , nu sunt bani , dar cine isi doreste ,se da peste cap si participa , isi cauta sponsori daca e bun ( vezi Nutzu) , capata experienta , altfel ne imbatam incontinuare cu apa rece. Datorita sponsorilor mai sus enumerati , am pus la dispozitia lotului urmatoarele - achitarea taxei de participare -1350 euro - am platit cazarea ptr 7 oameni - echipamentul de antrenament si prezentare - nada Mix Carpa 125kg – datorita lui Gigi (multumesc inca odata Gigi) - nada Plovdiv – datorita lui Benzar si Energofis (multumim)
multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi cu gindul sau cu fapta , in mod special , jos palaria DOBROMIR si PLAMEN , multumesc baietilor din lot , au reprezentat Romania cu onoare.
Nutzu , pune te rog poze .
|