ticairlandezu scrie:
Da, e foarte adevărat și o susțin !
ticairlandezu scrie:
........................Ia uite ce ai declarat mai sus...." părerea mea, nu-s de condamnat cei care vor să cîștige cu orice preț (sau mă rog, cu aproape orice preț...)..."
p.s. ia mai gandestete
Nu cred ca ambiția de a cîștiga e de condamnat. Oamenii sunt predispuși în a păcătui
Unele metode (...că de, dacă face ăla eu de ce să nu fac), faptul că se găsesc „portițe” sau li se înlesnesc asemenea trucuri sau mici furtișaguri (de multe ori din neglijență, arbitri puțini, etc) DA, sunt de condamnat. Și aici își spune cuvîntul caracterul fiecăruia.
Ai auzit de vreun concurent român eliminat din competiție pentru încalcarea regulamentului ? Eu nu. Înseamnă că totul s-a desfășurat corect și mergem mai departe !!! Complicitatea tacită nu implică mentalitatea colectivă ?!
...asta atît timp cît nu zice nimeni nimic ? Concurenții, de multe ori nu văd și nu știu chiar tot ce mișcă pe pistă. dar din spate se vede destul de bine, sau ar trebui să se vadă....
Cît despre mentalitate ce să mai zic......e și greu dar și usor de schimbat (dacă se vrea
). Totul ține de cum sunt aplicate regulile, de cine le aplică și mai ales de fiecare individ în parte.
Deci cine ridică primul piatra ??